Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
TM6 TM5

Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée

3.0 ( 3 évaluations )

Ingrédients

  • 350 g mixed fresh mushrooms halved or quartered if large
  • 50 g unsalted butter diced
  • 1 Tbsp fresh thyme leaves
  • 50 g stale bread torn in pieces
  • 1 lemon finely grated, zest only
  • 1 tsp fine sea salt plus 1 pinch to taste
  • 1 tsp ground black pepper plus 1 pinch to taste
  • 1500 g pork loin ready to stuff (see tip)
  • 300 g celery cut in pieces (2 cm)
  • 500 g carrots cut in pieces (2 cm)
  • 100 g cider, dry
  • 1 garlic bulb plus 1 clove peeled
  • 500 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards), sliced (5 mm)
  • 200 g milk

Infos nut.
par 1 portion
Calories
740.6 kcal / 3098.7 kJ
Protides
56.5 g
Lipides
40.3 g
Glucides
37.4 g
Fibre
6.4 g
Graisses saturées
16.1 g
Sodium
679.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives