Versions compatibles
Meatballs with Rice, Peppers and Curry Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Meatballs, Rice and Peppers
- 1 shallot, halved
- 1 garlic clove
- ½ bread roll, stale, soaked in water then squeezed out
- 600 g beef mince, broken in pieces
- 1 large egg
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
-
½
tsp dried marjoram
ou dried oregano - 1 tsp mustard
- 1200 g water
- 250 g long grain rice
- 600 g mixed peppers, cut in strips (1 cm)
Curry Sauce
- 40 g unsalted butter, soft
- 40 g plain flour
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 2 tsp curry powder
- 2 pinches ground black pepper
- 1 pinch sugar
- 10 g lemon juice
- 50 g double cream
- 50 g milk
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3420 kJ / 818 kcal
- Protides
- 39.9 g
- Glucides
- 69.9 g
- Lipides
- 42.1 g
Recettes alternatives
Chicken Curry with Spinach
1h 5 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Saffron Chicken Penne
30 min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 min
Tomato basil chicken stew
35min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1h 10min
Tuna Noodle Bake
1 Std. 20 Min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 Std. 15 Min
Lentil curry stew with chicken
8h 35 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10min
Mexican Meatballs with Black Beans
1h 5 min