![Mediterranean Turkey Roulades Mediterranean Turkey Roulades](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/215068B0-1B6E-49BA-A8C4-D122DCF2E77F/Derivates/D43A4F2A-025E-44FE-B042-39126AE5E466.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Turkey Roulades, Rice and Vegetables
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 180 g long grain rice
- 1200 g water
- 600 g turkey escalopes
- 160 g sundried tomato pesto
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp sweet paprika
- 1 red pepper, cut in pieces (2 cm)
- 300 g courgettes, cut in pieces (2 cm)
- 200 g chestnut mushrooms, quartered
Herb Sauce
- 100 g sour cream
- 50 g plain flour
- 15 g fresh mixed herbs (e.g. parsley or basil)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2461 kJ / 588 kcal
- Protides
- 43.6 g
- Glucides
- 54.3 g
- Lipides
- 21.9 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3h 25min
Exotic Fruit Pudding
5 Min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 Min
Prawn and Cucumber Salad
55min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1h 15min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2 Std.
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min