Versions compatibles
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Sun-Dried Tomato Pesto
- 70 g olive oil
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 160 g pine nuts
- 100 g sun-dried tomatoes in oil, drained
Chicken Involtini
- 70 g mozzarella cheese, cut in pieces (4 cm)
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 medium eggs
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 70 g breadcrumbs
- 15 chicken breast fillets
- 30 fresh spinach leaves, large stalks removed
Sauce
- 1 garlic clove
- 75 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 650 - 700 g tomato passata
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2950 kJ / 702 kcal
- Protides
- 40 g
- Glucides
- 27.1 g
- Lipides
- 47.1 g
- Fibre
- 7.7 g
Recettes alternatives
Beef Stroganoff
1h
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 Std. 10 Min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 godz. 5 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1h 55 min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1h 15min
Coronation Chicken
30min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45min