Bacon, Leek and Emmental Tart

Bacon, Leek and Emmental Tart

4.5 39 évaluations
Prép. 15min
Total 25min
6 portions

Ingrédients

  • puff pastry, ready-rolled (approx. 320 g, see tips)
    1 sheet
  • medium egg beaten
    1
  • Emmental cheese cut in pieces (2 cm)
    150 g
  • garlic cloves
    2
  • leeks cut in pieces (3 cm)
    300 g
  • extra virgin olive oil plus extra for drizzling
    35 g
  • bacon lardons
    200 g
  • crème fraîche
    200 g
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • mixed salad leaves
    100 g
  • balsamic vinegar for drizzling

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 713 mg
Protides 18 g
Calories 2537 kJ / 612 kcal
Lipides 51 g
Graisses saturées 25 g
Glucides 20 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...