Appareils et accessoires
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
Prép. 15min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
Chickpea Flatbread
-
dried chickpeas280 g
-
water200 g
-
olive oil plus extra for greasing50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
baking powder1 tsp
-
sesame seeds1 Tbsp
Curried Vegetable Dip
-
olive oil30 g
-
coriander seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
curry powder1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
aubergine diced (1 cm)100 g
-
courgettes diced (1 cm)100 g
-
tinned chopped tomatoes80 g
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh coriander leaf roughly chopped1 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
15 g
Calories
2011 kJ /
480 kcal
Lipides
29 g
Fibre
12.3 g
Glucides
35 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simple Ideas
201 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Coconut Dhal
20 min
Savoury Flapjacks
40 min
Vegan Gravy
45 min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1 godz. 15 min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 godz. 20 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Polenta Cake
1 godz.
Butternut Squash Masala Dosa
11 godz. 30 min
Sweet or Savoury Buckwheat Pancakes
35 min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40 min
Houmous
13 godz. 30 min