Puy Lentil Dip
TM6 TM5 TM31

Puy Lentil Dip

4.5 (8 évaluations )

Ingrédients

  • 770 g water
  • 250 g dried Puy lentils, rinsed
  • 30 g unsalted butter
  • 180 - 200 g tomatoes, quartered (approx. 3 tomatoes)
  • 2 Tbsp extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
  • 2 garlic cloves
  • 1 tsp ground cumin
  • 15 g fresh coriander leaves
  • 60 g tahini
  • 20 g lemon juice
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 30 g red onion, sliced very thinly
  • smoked paprika, for sprinkling

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1275 kJ / 305 kcal
Protides
9.3 g
Glucides
14.1 g
Lipides
23.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives