Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
TM6 TM5

Cranberry and Camembert Stuffed Chicken

3.3 ( 4 évaluations )

Ingrédients

Cranberry Pesto Stuffing

  • 1 garlic clove
  • ½ shallot (approx. 60 g)
  • 20 g butter
  • 50 g dried cranberries
  • 30 g hazelnuts
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 150 g Camembert quartered

Chicken, Potatoes and Mustard Sauce

  • 1 garlic clove
  • ½ shallot (approx. 60 g)
  • 10 fresh chives quartered
  • 20 g butter
  • 500 g water
  • 1 - 2 tsp chicken stock paste (see Tips)
  • 6 potatoes small, well-washed and cut in pieces (3-4cm)
  • 3 chicken breasts, skinless (approx. 300 g per breast)
  • 150 - 200 g fresh green beans trimmed
  • 20 g dry white wine
  • 2 Tbsp plain flour
  • 3 tsp English mustard
  • 2 tsp horseradish relish
  • 2 tsp wholegrain mustard
  • 1 - 2 pinches fine sea salt to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
483 kcal / 2028 kJ
Protides
54.5 g
Lipides
18.6 g
Glucides
22.2 g
Fibre
4.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives