Cranberry and Camembert Stuffed Chicken

Cranberry and Camembert Stuffed Chicken

3.4 5 évaluations
Prép. 25min
Total 45min
6 portions

Ingrédients

Cranberry Pesto Stuffing
  • garlic clove
    1
  • shallot (approx. 60 g)
    ½
  • butter
    20 g
  • dried cranberries
    50 g
  • hazelnuts
    30 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • fine sea salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch
  • Camembert quartered
    150 g
Chicken, Potatoes and Mustard Sauce
  • garlic clove
    1
  • shallot (approx. 60 g)
    ½
  • fresh chives quartered
    10
  • butter
    20 g
  • water
    500 g
  • chicken stock paste (see Tips)
    1 - 2 tsp
  • potatoes small, well-washed and cut in pieces (3-4cm)
    6
  • chicken breasts, skinless (approx. 300 g per breast)
    3
  • fresh green beans trimmed
    150 - 200 g
  • dry white wine
    20 g
  • plain flour
    2 Tbsp
  • English mustard
    3 tsp
  • horseradish relish
    2 tsp
  • wholegrain mustard
    2 tsp
  • fine sea salt to taste
    1 - 2 pinches

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 54.5 g
Calories 2028 kJ / 483 kcal
Lipides 18.6 g
Fibre 4.6 g
Glucides 22.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...