Appareils et accessoires
Ham and Mustard Toasts
Prép. 15min
Total 3h
40 pieces
Ingrédients
Ham and Mustard Topping
-
raw ham hock, boneless (see tip)600 - 700 g
-
water1300 g
-
bay leaf1
-
black peppercorns6
-
cloves2
-
fresh parsley leaves5 g
-
wholegrain mustard2 Tbsp
-
mayonnaise or to taste3 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Melba Toasts
-
white bread5 slices
-
caperberries drained, halved or quartered if large, stalks removed300 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
376 mg
Protides
3 g
Calories
185 kJ /
44 kcal
Lipides
3 g
Graisses saturées
0.5 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Honey Parmesan Parsnips
50min
Hot Artichoke Dip
30min
Butterscotch Delight
20min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5h
Shallot Tarte Tatin
2h
Fruit Sauce (Coulis)
10min
Apple sauce
20min
Raspberry Balsamic Glaze
73h
Irish Cream and Pistachio Fudge
4h 25min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10min
Chunky Coleslaw
5min
Curried Coleslaw
10min