Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey

Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey

3.7 6 évaluations
Prép. 25min
Total 2h 20min
30 pieces

Ingrédients

  • parsnips peeled, sliced in rounds (1-2 cm)
    400 g
  • unsalted butter diced, plus extra for frying
    50 g
  • olive oil for frying
  • egg whites from large eggs
    2
  • egg yolks from large eggs
    2
  • crème fraîche
    30 g
  • milk
    30 g
  • rice flour
    2 Tbsp
  • fine sea salt or to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper or to taste
    1 pinch
  • walnut halves
    80 g
  • honey
    1 ½ Tbsp
  • Stilton crumbled
    100 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 piece

Protides 2 g
Calories 395 kJ / 95 kcal
Lipides 7.9 g
Glucides 3.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...