Appareils et accessoires
Meat Stock Paste
Prép. 20min
Total 45min
400 g
Ingrédients
-
meat, sinew free, boneless cut into pieces, partially frozen300 g
-
roots and vegetables, mixed (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt150 g
-
red wine120 g
-
bay leaf, dried1
-
clove1
Niveau
facile
Infos nut. par 400 g
Sodium
58531.4 mg
Protides
76.7 g
Calories
3202.8 kJ /
765.5 kcal
Lipides
17.5 g
Fibre
19.6 g
Graisses saturées
6.9 g
Glucides
57.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Durian Snowskin Mooncake
Pas d’évaluation
Sayur Asem
Pas d’évaluation
Soy Braised Whole Chicken
Pas d’évaluation
Japanese ramen noodles
1h
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24h 40min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1h 20min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1h 5min
Gluten-free mini pizzas
2h
Basic bread dough
5min
Squid and Shrimp Risotto
1h
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15min