
Appareils et accessoires
Meat Stock Paste
Prép. 20min
Total 45min
400 g
Ingrédients
-
meat, sinew free, boneless cut into pieces, partially frozen300 g
-
roots and vegetables, mixed (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt150 g
-
red wine120 g
-
bay leaf, dried1
-
clove1
Infos nut. par 400 g
Calories
765.5 kcal /
3202.8 kJ
Protides
76.7 g
Lipides
17.5 g
Glucides
57.2 g
Fibre
19.6 g
Graisses saturées
6.9 g
Sodium
58531.4 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

TM Basics - Stocks & Pastes
6 Recettes
Canada
Canada