Appareils et accessoires
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Prép. 15min
Total 2h
4 portions
Ingrédients
Filling
-
fresh spinach leaves rinsed (see Tip)150 g
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)10 g
-
walnuts, shelled, halved50 g
-
fresh basil leaves6
-
fresh ricotta cheese125 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Turkey
-
turkey breast, skin on, boneless boned and rolled700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 slices
-
water1300 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1207.6 mg
Protides
56.5 g
Calories
2116.3 kJ /
505.8 kcal
Lipides
28.5 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
8.2 g
Glucides
4.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thanksgiving Feast
16 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Asparagus Sauté
15min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Pas d’évaluation
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
40min
Whole Chicken with Ratatouille
1h
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min
Black Lemonade
144h
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Vegan Crème Brûlée
4h 45min
Jamaica Hibiscus Margarita
1h 5min