Appareils et accessoires
Salmon with Vegetable Sauce
Prép. 10min
Total 25min
4 portion
Ingrédients
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless795 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
black pepper, ground plus ¼ tsp3 - 5 pinches
-
parsley leaf, fresh15 g
-
leek halved lengthways, sliced ( ¼ in.)170 g
-
courgette sliced (1½ in.)200 g
-
water60 g
-
green pea, fresh or frozen140 g
-
mascarpone170 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
11204.2 mg
Protides
51.8 g
Calories
2615.7 kJ /
625.2 kcal
Lipides
40.7 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
13 g
Glucides
14.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Air-Fry Sensor
9 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Risotto bolognese
45min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Caprese Frittata
30min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1h 40min
Salt cod gratin
50min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1h
Rice Cooker Brown Rice Salad
Pas d’évaluation
Tex-Mex Bowl
50min
Steamed Chocolate Lava Cakes (Metric) (TM6, TM5)
2h 55min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35min