Appareils et accessoires
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
Prép. 20min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
Tahini Yogurt
-
silken tofu, any type cut into pieces170 g
-
plain yogurt170 g
-
tahini45 g
-
honey1 tsp
-
vinegar1 tsp
-
salt½ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
black pepper, ground⅛ tsp
Miso Mushrooms
-
water30 g
-
shiitake mushroom, fresh thinly sliced395 g
-
butter, salted30 g
-
2 tsp sherry wine, drymirin2 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
sweet soy sauce (Kecap Manis) (see Tip)1 tsp
-
red miso paste (or akamiso)1 tbsp
-
white pepper, ground to season1 pinch
-
sourdough bread4 slices
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1523.4 mg
Protides
24.8 g
Calories
2516.2 kJ /
601.4 kcal
Lipides
18.8 g
Fibre
7.2 g
Graisses saturées
6.5 g
Glucides
86.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gut Health
9 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Kimchi Tofu Soup
35min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Pas d’évaluation
Creamy miso mushroom udon
45min
Dried Scallop Fish Slice Congee
30min
Cafe-style miso mushrooms
25min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1h 20min