Appareils et accessoires
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
Prép. 20min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
Tahini Yogurt
-
silken tofu, any type cut into pieces170 g
-
plain yogurt170 g
-
tahini45 g
-
honey1 tsp
-
vinegar1 tsp
-
salt½ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
black pepper, ground⅛ tsp
Miso Mushrooms
-
water30 g
-
shiitake mushroom, fresh thinly sliced395 g
-
butter, salted30 g
-
2 tsp sherry wine, drymirin2 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
sweet soy sauce (Kecap Manis) (see Tip)1 tsp
-
red miso paste (or akamiso)1 tbsp
-
white pepper, ground to season1 pinch
-
sourdough bread4 slices
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1523.4 mg
Protides
24.8 g
Calories
2516.2 kJ /
601.4 kcal
Lipides
18.8 g
Fibre
7.2 g
Graisses saturées
6.5 g
Glucides
86.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gut Health
9 Recettes
Canada
Canada
Your Cookidoo® 2025 - Morning Energizer
10 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Demo Recipe 1 - Lemonade
5 min
Spiralized Apple Fritters
35 min
Fish Stock
No ratings
Cold Soba Noodles with Edamame and Dipping Sauce
40 min
Ghee Rice
1 h 15 min
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
1 h 30 min
Slow Cooked Chickpeas (TM6)
26 h 5 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 h 5 min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 min
Chicken adobo
30 min