Appareils et accessoires
Pork Roast with Pistachio stuffing
Prép. 20min
Total 1h 25min
6 portion
Ingrédients
-
garlic clove2
-
pistachio nut, shelled, unsalted, peeled70 g
-
basil leaf, fresh4
-
arugula50 g
-
Parmesan cheese cut into cubes100 g
-
olive oil and 2 teaspoons for cooking30 g
-
salt
-
pepper, ground
-
French pork cut "filet de porc" (1.2 kg), wallet-opened by the butcher1
-
water4 tbsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
40 g
Calories
1617 kJ /
388 kcal
Lipides
24 g
Glucides
3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Proteins - Thermomix® Sensor
10 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken and Mushroom Rice
30min
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50min
Minty Vodka Lemonade (Diabetes)
10min
Raspberry and Basil Sangria
Pas d’évaluation
Gluten Free Dinner Rolls
1h 55min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Cherry Amaretto Dream
10min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Cajun Shrimp and Grits Waffles
1h 10min
Spicy Lemon Vinaigrette
5min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min