Meat and Vegetables with Rice
TM6 TM5 TM31

Meat and Vegetables with Rice

2.8 ( 6 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)
  • 50 g carrots washed, cut in pieces (4 cm)
  • 40 g beef fat removed, ensuring all bones are removed before use
    ou lamb meat fat removed, ensuring all bones are removed before use
  • 250 g water
  • 20 g baby rice
  • 1 tsp olive oil
    ou unsalted butter

Infos nut.
par 1 portion
Calories
113 kcal / 471 kJ
Protides
5.9 g
Lipides
3.6 g
Glucides
14.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives