Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Aluat
- 250 g făină, plus pentru presărat
- 30 g ulei de măsline
- 120 g apă
- ¼ linguriță rasă sare
- 150 g smântână fermentată, 18% grăsime
- ½ linguriță sare
- ½ linguriță piper negru proaspăt măcinat
Topping și Asamblare
- 200 g ceapă albă, jumătăți
- 200 g ceapă roșie, jumătăți
- 30 g cepșoară, tocată
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Protides
- 2.2 g
- Glucides
- 13.9 g
- Lipides
- 3.8 g
- Graisses saturées
- 1.5 g
- Fibre
- 0.7 g
- Sodium
- 6.5 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Granola cu fructe
Pas d’évaluation
Salată de ouă în cuib crocant de Paște
Pas d’évaluation
Tort cu dovleac, cremă de unt și sirop de arțar
Pas d’évaluation
Crêpes Suzette
1 Std. 20 Min
Pulpe inferioare de miel cu risoni și feta
3 godz. 50 min
Plăcintă de miel cu lămâie
Pas d’évaluation
Piersici umplute cu biscuiți amaretti și zabaglione cu șofran
Pas d’évaluation
Pinot Freezio - Slushies cu ananas și vin alb
Pas d’évaluation
Ravioli negre cu biban de mare
Pas d’évaluation
Dou sha bao (chifle cu pastă de fasole roșie)
Pas d’évaluation
Gnocchi cu ricotta
2h
Rotolo cu vinete
1h 40min