Texas Caviar

Texas Caviar

4.4 9 évaluations
Prép. 5min
Total 15min
15 portions

Ingrédients

  • canned black beans rinsed and drained
    12 oz
  • fresh corn kernels (approx. 4 ears)
    8 oz
  • blackeyed peas unsalted, canned rinsed and drained
    12 oz
  • fresh cilantro leaves only (approx. 1.5 oz), plus extra, hand-torn, to garnish
    1 bunch
  • red bell pepper cut into pieces
    3 oz
  • green bell pepper cut into pieces
    3 oz
  • red onion cut into pieces
    2 oz
  • jalapeño chili destemmed, deseeded, and cut into pieces
    1
  • red wine vinegar
    2 tbsp
  • olive oil
    2 tbsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • cayenne pepper
    ½ tsp
  • garlic clove
    1
  • salt
    1 ½ tsp
  • fresh ground black pepper
    1 ½ tsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 297.2 mg
Protides 7.8 g
Calories 585.5 kJ / 139.9 kcal
Lipides 2.9 g
Fibre 5.6 g
Graisses saturées 0.4 g
Glucides 23.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...