Appareils et accessoires
Homemade miso soup
Prép. 15min
Total 55min
4 portions
Ingrédients
-
dried wakame leaves10 g
-
kombu (12 x 12 cm)1 piece
-
water to soak
-
water1000 g
-
sake20 g
-
mirin20 g
-
bonito flakes20 g
-
shiro (white) miso paste100 g
-
silken tofu cut into cubes (1-2 cm)300 g
-
spring onions/green onions finely sliced, to garnish2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
982.1 mg
Protides
9.7 g
Calories
512 kJ /
122.4 kcal
Lipides
4.9 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
9.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flavours of Japan
22 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Pas d’évaluation
Singapore Chilli Crab
50min
Slow Cooked Red Wine Poached Pears
Pas d’évaluation
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Matcha Nice Cream
35min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2h 10min
Balinese Betutu Chicken
5h 35min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55min
Spicy tuna dip
5min
Miso Soup
40min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min