Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons  (Thermomix® Spiralizer, using modes)

Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)

4.9 9 évaluations
Prép. 20min
Total 20min
4 portions

Ingrédients

  • cucumbers ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    600 g
  • carrot ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    100 g
  • roasted salted peanuts
    60 g
  • garlic cloves
    4
  • fresh chilli (optionnel) deseeded and cut into halves
    1
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • sea salt
    ¼ tsp
  • sweet paprika
    ½ tsp
  • raw king prawns peeled (tails on optional)
    500 g
  • lemongrass thinly chopped (approx. 2 mm)
    10 g
  • freshly squeezed lime juice
    35 g
  • honey
    30 g
  • salt
    ½ tsp
  • fresh coriander leaves only, chopped to garnish
    4 tbsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1141 mg
Protides 22.6 g
Calories 1476 kJ / 352.8 kcal
Lipides 21.5 g
Fibre 3.4 g
Graisses saturées 3.3 g
Glucides 20.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...