Appareils et accessoires
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
Prép. 10min
Total 30min
8 pieces
Ingrédients
-
onion quartered80 g
-
rapeseed oil plus extra for frying20 g
-
white bread, slightly stale50 g
-
milk50 g
-
medium egg1
-
pork meat pieces, sinew free (e.g. shoulder), cut into 3 cm pieces, slightly frozen (see tip)500 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried marjoram½ - 1 tsp
-
mustard1 tsp
-
panko breadcrumbs for coating (approx. 50 g)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
231.9 mg
Protides
12.4 g
Calories
932.9 kJ /
223 kcal
Lipides
16.9 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
5.5 g
Glucides
4.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Polish Favourites
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50min
Faworki (crostoli)
2h
Menu: Broccoli and Gorgonzola Soup, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1h 45min
Alcohol-free Berry Mojito
5min
Apple Spaghetti with Strawberry Dressing
15min
Fluffy Japanese Cheesecake
1h 50min
Pierogi with Meat
1h
Smalec (pork rillettes)
3h 10min
Royal Mountains Apple Pie (Szarlotka „królewskie góry”)
1h 45min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45min
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min