
Appareils et accessoires
Potato and Rosemary Focaccia
Prép. 10min
Total 2h 35min
4 portion
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
water300 g
-
dried yeast1 tsp
-
sugar1 tsp
-
bread flour500 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
salt, fine2 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
potato thinly sliced (see Tip)200 g
-
sea salt, coarse to sprinkle, to taste1 - 2 pinch
-
rosemary, fresh leaves only, to taste1 - 2 sprig
Infos nut. par 1 portion
Calories
592.1 kcal /
2477.3 kJ
Protides
19.1 g
Lipides
11.6 g
Glucides
100.9 g
Fibre
4.4 g
Sodium
1318.7 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Sheet Pan Dinners
9 Recettes
Canada
Canada