Hakka Yam Abacus

Hakka Yam Abacus

2.8 13 évaluations
Prép. 5min
Total 20min
5 portions

Ingrédients

  • water
    2700 g
  • yam (taro roots) peeled, cut in cubes (2 cm)
    500 g
  • salt
    3 tsp
  • tapioca flour
    150 g
  • garlic cloves
    8
  • shallots
    20 g
  • dried shrimp soaked in hot water for 30 minutes
    15 g
  • cooking oil plus 2 tbsp
    30 g
  • dried shredded squid soak in hot water for 30 minutes
    10 g
  • dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, cut in thin slices
    4
  • dried black fungus soaked to soften, cut in thin strips
    3
  • minced pork
    100 g
  • oyster sauce
    1 tbsp
  • dark sesame oil roasted
    1 tsp
  • dark soy sauce
    ½ tsp
  • white pepper powder
    ½ tsp
  • fresh red chilli julienned
    1
  • spring onions chopped
    2 sprigs

Infos nut. par 1 portion

Calories 409 kcal / 2013 kJ
Protides 11 g
Lipides 15 g
Glucides 39 g
Fibre 9 g
Graisses saturées 2 g
Sodium 1553 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...