Drunken Herbal Prawns
TM6 TM5 TM31

Drunken Herbal Prawns

4.3 (8 évaluations )

Ingrédients

  • 800 g medium-sized prawns, deveined and patted dry with paper towels
  • 350 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 1 ½ tsp salt
  • ½ tsp sugar
  • 3 cm fresh ginger, cut in thin strips
  • 150 g water
  • 10 g black rice vinegar (optionnel)
  • 10 Chinese red dates, rinsed and pitted
  • 10 g dang gui (Chinese angelica root), cut in slices
  • 1 tbsp wolfberries (goji), soaked to soften
  • 2 tsp chicken stock powder
  • 1 sprig fresh coriander, chopped, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
878 kJ / 210 kcal
Protides
24 g
Glucides
7 g
Lipides
2 g
Graisses saturées
1 g
Fibre
0 g
Sodium
1982 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives