Appareils et accessoires
Bitter Gourd Salted Vege Soup
Prép. 5min
Total 1h 15min
5 portions
Ingrédients
-
water2200 g
-
pork neck bones cut in pieces (4 cm)400 g
-
salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (3 cm)250 g
-
carrots cut in slices50 g
-
bitter gourd cut in strips (1 cm), core removed250 g
-
salted plum in brine, pitted1
-
yellow onions cut in wedges80 g
-
fresh ginger slices3
-
wolfberries (goji)20 g
-
salt1 pinch
-
white pepper powder1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
419 mg
Protides
23 g
Calories
941 kJ /
225 kcal
Lipides
9 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
13 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Teochew Seafood Porridge
45min
Sesame Crème
10min
Salted Fish Pork Belly
30min
Mapo tofu
15min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Dried Shrimp Sambal
55min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Lemon Chicken
25min
Tomato-egg soup
20min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Chai Buey
1h 45min