
Appareils et accessoires
Bitter Gourd Salted Vege Soup
Prép. 5min
Total 1h 15min
5 portions
Ingrédients
-
water2200 g
-
pork neck bones cut in pieces (4 cm)400 g
-
salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (3 cm)250 g
-
carrots cut in slices50 g
-
bitter gourd cut in strips (1 cm), core removed250 g
-
salted plum in brine, pitted1
-
yellow onions cut in wedges80 g
-
fresh ginger slices3
-
wolfberries (goji)20 g
-
salt1 pinch
-
white pepper powder1 pinch
Infos nut. par 1 portion
Calories
225 kcal /
941 kJ
Protides
23 g
Lipides
9 g
Glucides
13 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
3 g
Sodium
419 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Recettes
International
International