Bitter Gourd Salted Vege Soup

Bitter Gourd Salted Vege Soup

4.4 8 évaluations
Prép. 5min
Total 1h 15min
5 portions

Ingrédients

  • water
    2200 g
  • pork neck bones cut in pieces (4 cm)
    400 g
  • salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (3 cm)
    250 g
  • carrots cut in slices
    50 g
  • bitter gourd cut in strips (1 cm), core removed
    250 g
  • salted plum in brine, pitted
    1
  • yellow onions cut in wedges
    80 g
  • fresh ginger slices
    3
  • wolfberries (goji)
    20 g
  • salt
    1 pinch
  • white pepper powder
    1 pinch

Infos nut. par 1 portion

Calories 225 kcal / 941 kJ
Protides 23 g
Lipides 9 g
Glucides 13 g
Fibre 4 g
Graisses saturées 3 g
Sodium 419 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...