Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
TM6

Sea Coconut Braised Fish Maw Soup

5.0 (2 évaluations )

Ingrédients

  • 30 g dried fish maw, soaked overnight to soften, rinsed, cut into pieces (3 cm)
  • 20 g yu zhu (Solomon's seal rhizome)
  • 20 g sand ginseng (sha shen)
  • 20 g dried lily bulb slices
  • 20 g sea coconut, cut in slices
  • 30 g dried snow fungus, soaked to soften, cut in small pieces
  • 10 pieces Chinese red dates, pitted
  • 1000 g water

Infos nut.
par 1 portion
Calories
282.5 kJ / 67.5 kcal
Protides
7.2 g
Glucides
7.6 g
Lipides
0.4 g
Fibre
2.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives