Sea Coconut Braised Fish Maw Soup

Sea Coconut Braised Fish Maw Soup

5.0 2 évaluations
Prép. 10min
Total 25h 10min
4 portions

Ingrédients

  • dried fish maw soaked overnight to soften, rinsed, cut into pieces (3 cm)
    30 g
  • yu zhu (Solomon's seal rhizome)
    20 g
  • sand ginseng (sha shen)
    20 g
  • dried lily bulb slices
    20 g
  • sea coconut cut in slices
    20 g
  • dried snow fungus soaked to soften, cut in small pieces
    30 g
  • Chinese red dates pitted
    10 pieces
  • water
    1000 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 7.2 g
Calories 282.5 kJ / 67.5 kcal
Lipides 0.4 g
Fibre 2.2 g
Glucides 7.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...