Appareils et accessoires
Chwee Kuih (steamed rice cake)
Prép. 15min
Total 1h 5min
20 portion
Ingrédients
-
preserved radish (sweetened), rinsed and squeezed200 g
-
garlic cloves40 g
-
vegetable oil100 g
-
sesame oil, toasted2 tsp
-
dark soy sauce1 ½ tsp
-
sugar10 g
-
oil for greasing
-
white rice flour250 g
-
tapioca starch30 g
-
water1850 g
-
salt1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
1 g
Calories
454 kJ /
109 kcal
Lipides
5 g
Fibre
0 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Our Favourites
28 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Hakka Yam Abacus
20min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Wholemeal Mantou
1h
Chicken porridge with century egg
30min