Appareils et accessoires
White Radish Pork Rib Soup
Prép. 5min
Total 3h
5 portions
Ingrédients
-
water2200 g
-
pork ribs (soup bone, neck bone or spiral bone), cut in pieces (4 cm)400 g
-
white radishes cut into slices (2 cm)500 g
-
yellow onions cut into wedges100 g
-
dried cuttlefish cut into strips (2 cm)1 piece
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
wolfberries (goji)20 g
-
salt adjust to taste1 pinch
-
white pepper powder adjust to taste1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
154 mg
Protides
17 g
Calories
590 kJ /
141 kcal
Lipides
5 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Recettes
International
International
Souper Star
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Braised pork belly
55 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Yam Rice
45 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min