Pie Tee

Pas d’évaluation
Prép. 10min
Total 1h 30min
50 pieces

Ingrédients

Pie tee shells
  • plain flour
    50 g
  • white rice flour
    50 g
  • cornflour (starch)
    25 g
  • egg
    1
  • water
    1200 g
  • salt
    ¼ tsp
  • cooking oil to deep fry
Filling
  • yam beans (sengkuang) peeled and cut in blocks that fit into wide feeder tube
    500 g
  • carrots peeled
    150 g
  • peanuts
    100 g
  • eggs
    6
  • water
    1500 g
  • cold water
    500 g
  • fresh prawns (approx. 25 pieces), small-sized, deshelled, deveined
    200 g
  • bird's eye chilli (chilli padi)
    5
  • fresh red chillies
    5
  • garlic cloves
    8
  • fresh ginger
    15 g
  • sugar
    1 tsp
  • lime juice
    3 tbsp
  • salt
    ¼ tsp
  • vinegar
    1 tbsp
  • shallots
    35 g
  • dried shrimp rinsed
    15 g
  • cooking oil
    20 g
  • dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, cut in thin slices
    15 g
  • chicken stock powder
    1 tsp
  • oyster sauce
    20 g
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (optionnel)
    15 g
  • white pepper powder
    1 tsp
  • fresh coriander leaves only
    2 sprigs
  • fresh red chillies deseeded, cut in thin strips
    2

Niveau

facile


Infos nut. par 1 piece

Sodium 62.2 mg
Protides 1.6 g
Calories 133.1 kJ / 31.8 kcal
Lipides 1.1 g
Fibre 0.8 g
Graisses saturées 0.2 g
Glucides 4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...