Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce

Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce

4.5 10 évaluations
Prép. 15min
Total 40min
4 portion

Ingrédients

  • water
    995 g
  • olive oil plus extra to grease
    15 g
  • salt divided
    1 ½ tsp
  • rice, white, type basmati
    225 g
  • salmon fillet, fresh, skinless skinless (130 g ea.)
    4
    4 salmon fillet, frozen, skinless, defrosted (130 g ea.)
  • black pepper, ground
    ¼ tsp
  • butter, unsalted
    1 tbsp
  • onions quartered
    60 g
  • garlic clove
    1
  • heavy cream, 35% fat
    395 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    2
    2 tsp vegetable stock paste, crumbled
  • tomato purée (concentrate)
    1 ½ tbsp
  • dill, fresh leaves only, chopped
    2 sprigs
    1 tsp dill, dried
  • cayenne pepper, dried, flake (optionnel) to taste
    1 - 2 pinch
  • cornstarch
    2 tbsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 37.4 g
Calories 3933.5 kJ / 940.1 kcal
Lipides 63.8 g
Fibre 1.4 g
Glucides 53 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...