Two Pound Apple Pie
TM6

Two Pound Apple Pie

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

Pie Crust

  • 115 g all purpose white flour
  • 115 g butter, unsalted, cold, cut into pieces
  • ½ tsp salt
  • 60 g water

Filling

  • 680 g water
  • 30 g lemon juice
  • 910 g apple, type Granny Smith, cored and ends trimmed
  • 225 g butter, unsalted, cut into pieces
  • 115 g brown sugar
  • 1 tsp vanilla extract, natural
  • 1 tsp cinnamon, ground
  • 1 tsp nutmeg, ground
  • 4 tbsp all purpose white flour
  • ½ tsp salt
  • liquid caramel, to serve (see Tip)

Infos nut.
par 1 slice
Calories
2077.2 kJ / 496.5 kcal
Protides
2.8 g
Glucides
44.3 g
Lipides
35 g
Graisses saturées
22 g
Fibre
3.9 g
Sodium
304.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives