Appareils et accessoires
Two Pound Apple Pie
Prép. 15min
Total 1h 25min
8 slice
Ingrédients
Pie Crust
-
all purpose white flour115 g
-
butter, unsalted cold, cut into pieces115 g
-
salt½ tsp
-
water60 g
Filling
-
water680 g
-
lemon juice30 g
-
apple, type Granny Smith cored and ends trimmed910 g
-
butter, unsalted cut into pieces225 g
-
brown sugar115 g
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
cinnamon, ground1 tsp
-
nutmeg, ground1 tsp
-
all purpose white flour4 tbsp
-
salt½ tsp
-
liquid caramel to serve (see Tip)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
304.8 mg
Protides
2.8 g
Calories
2077.2 kJ /
496.5 kcal
Lipides
35 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
22 g
Glucides
44.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize Your Life
21 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Cheesecakes in Jars
2h 30min
Baklava Cheesecake
Pas d’évaluation
Sautéing Onions and Garlic
Pas d’évaluation
Blueberry Jam
Pas d’évaluation
Rosé Cream Puff Pastry
3h 30min
Flower Pot Egg Pudding
3h 15min
Summer Breeze Pineapple Pound Cake
1h 10min
Whoopi's Brioche Buns
3h 45min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4h 40min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
Pas d’évaluation
Maple Pecan Tart
1h 15min