Red Velvet Cake

3.0 3 évaluations
Prép. 25min
Total 1h 20min
12 slices

Ingrédients

Cake
  • vegetable oil plus extra, to grease
    12 oz
  • buttermilk (see Tip)
    8 oz
  • large eggs
    2
  • vanilla extract, natural
    1 tsp
  • white wine vinegar
    1 tbsp
  • red food coloring gel, as desired (see Tip)
    1 - 2 tsp
  • sugar
    10 oz
  • all-purpose flour
    10 ½ oz
  • unsweetened cocoa powder
    4 tbsp
  • baking soda
    1 ½ tsp
  • salt
    ¼ tsp
Frosting
  • cream cheese softened to room temperature
    16 oz
  • unsalted butter softened to room temperature
    8 oz
  • confectioners sugar
    10 - 12 oz
  • vanilla extract, natural
    1 tsp
  • salt
    1 pinch

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 slice

Protides 5.9 g
Calories 2611 kJ / 626 kcal
Lipides 38.7 g
Glucides 62.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...