"Hug in a Mug" Chicken Soup

4.5 24 évaluations
Prép. 10min
Total 35min
4 portions

Ingrédients

  • fresh flat leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • carrot cut into pieces
    1
  • celery cut into pieces
    1 stalk
  • fresh brown mushrooms cut into halves
    3 ½ oz
  • yellow onions cut into quarters
    5 oz
  • salted butter cut into pieces
    2 oz
  • chicken breast fillet cut into pieces (½ in.)
    18 oz
  • all-purpose flour
    2 oz
  • ground black pepper
    2 pinches
  • water
    28 oz
  • chicken stock paste (see Tip)
    1 tbsp
  • bread, crusty to serve

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 203 mg
Protides 31.6 g
Calories 1403.5 kJ / 335.4 kcal
Lipides 15.1 g
Fibre 1.9 g
Graisses saturées 8.1 g
Glucides 17.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...