Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)
TM6 TM5

Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)

4.5 ( 2 évaluations )

Ingrédients

  • 18 oz pork tenderloin trimmed and cut into pieces (1 in.)
  • 1 ½ oz green curry paste gluten free (see Tip)
  • 3 - 4 limes divided
  • 2 fresh bird's eye chilies trimmed and deseeded if preferred
  • 1 fresh kaffir lime leaf stalk removed
  • 2 oz fresh cilantro roots and stems only
  • ½ oz fish sauce gluten free
  • ½ oz maple syrup
  • 35 oz water
  • 7 oz fresh green beans trimmed
  • 4 ½ oz bean thread or cellophane noodles
  • 2 mangos, unripe peeled, cheeks removed and julienned
  • 7 oz cherry tomatoes cut into halves
  • 6 sprigs fresh Thai basil leaves only
  • 2 tbsp unsalted peanuts roasted and coarsely chopped, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
382.5 kcal / 1597.5 kJ
Protides
32.8 g
Lipides
5.8 g
Glucides
47 g
Fibre
6.3 g
Graisses saturées
1.8 g
Sodium
787.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives