Appareils et accessoires
Green Shakshuka
Prép. 10min
Total 40min
4 portion
Ingrédients
-
onion quartered115 g
-
garlic cloves2
-
green tomatillo ripe, husked, destemmed and halved425 g
-
jalapeño pepper destemmed and deseeded1
-
extra virgin olive oil15 g
-
cumin, ground½ tsp
-
red pepper flake to taste¼ tsp
-
salt½ tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
vegetable, green i.e., collard greens, baby spinach, Tuscan kale, sliced into ribbons (¼ in.)225 g
-
vegetable, green i.e., collard greens, baby spinach, Tuscan kale, sliced into ribbons (.5 cm)225 g
-
egg, large (65-70 g)4
-
water510 g
-
cilantro, fresh to garnish4 tbsp
-
green onion sliced, to garnish4 tbsp
-
wholemeal bread to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
425.4 mg
Protides
13.4 g
Calories
951 kJ /
227.3 kcal
Lipides
12.3 g
Fibre
6.2 g
Graisses saturées
2.9 g
Glucides
18.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Refresh & Revitalize
10 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Burgers
45 Min
Sunflower Butter
25 Min
Shakshuka
50 Min
Duck Confit Parmentier Maple-Scented
15 Std. 55 Min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5 Std. 40 Min
Chevre (Matthew Kenney)
22 Std. 5 Min
Pizza sauce
30 Min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9 Std.
Kimchi queso dip
3 Std. 15 Min
Marinara Sauce
40 Min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 Std. 45 Min
Miso dressing
5 Min