Appareils et accessoires
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Prép. 15min
Total 2h
20 stuk
Ingrédients
-
suiker80 - 90 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken80 g
-
bloem150 g
-
ei4
-
cacaopoeder, ongezoet20 g
-
bakpoeder½ theelepel
-
zout1 - 2 snuifjes
-
water600 g
-
zoete aardappelen in stukjes (2-3 cm)300 g
-
eieren3
-
ricotta500 g
-
roomkaas200 g
-
gecondenseerde melk, gezoet140 - 100 gram
-
maïzena (zetmeel)20 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
105.4 mg
Protides
6.4 g
Calories
851 kJ /
203.4 kcal
Lipides
11.6 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
6.8 g
Glucides
19.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pindakaas Bosbessen Rolls
Pas d’évaluation
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Bernse Aardappelrösti met Spek
Pas d’évaluation
Lactosevrije tiramisu
Pas d’évaluation
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Pas d’évaluation
Gegrilde kaas met champignons
Pas d’évaluation
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14h 15min
Snel bladerdeeg
1h 20min
Sloppy Gold Rush Burgers
Pas d’évaluation
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Pas d’évaluation
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min