Appareils et accessoires
Pizza Diavola
Prép. 15min
Total 1h 30min
3 portie
Ingrédients
Deeg
-
water220 g
-
1 tl gerstemoutstroopsuiker1 tl
-
20 g verse gist, verkruimeldgedroogde gist2 tl
-
broodmeel400 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten20 gram
-
zout1 tl
Topping
-
mozzarella in stukken gesneden (2 cm)200 g
-
150 g salami, pepperoni, gesnedenNapolitaanse salami gesneden150 g
-
extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen20 gram
-
250 g tomaat, type baby Roma, gehalveerdcherry tomaten in blik gehalveerd250 g
-
zout1 theelepel
-
bloem
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
2849.7 mg
Protides
43.6 g
Calories
4162 kJ /
994.7 kcal
Lipides
43.7 g
Fibre
4.9 g
Graisses saturées
15.8 g
Glucides
104.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Verfrissende Melkdrank
5min
Groentesandwiches
Pas d’évaluation
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Pas d’évaluation
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Pas d’évaluation
Gevouwen kruidenbrood
1h 10min
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Pas d’évaluation
Bloemige Focaccia
Pas d’évaluation
Napolitaanse Pizza
Pas d’évaluation
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Driedubbele Chocolade Muffins
50min
Minipizza’s
1h 20min