Appareils et accessoires
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Prép. 10min
Total 20min
6 portie
Ingrédients
-
verse peterseliebladeren60 g
-
olijfolie70 g
-
zout20 g
-
teentjes knoflook3
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
mosselen, schoongemaakt ontdooid400 g
-
pasta, droog type penne rigate400 g
-
water700 g
-
zwarte peper, gemalen2 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1500.9 mg
Protides
17.7 g
Calories
1791 kJ /
428.1 kcal
Lipides
14.3 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
2.1 g
Glucides
56.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rijst met kip en champignons
30min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Pas d’évaluation
Pasta met crème van pistache
30min
Romige Aardappelsalade
Pas d’évaluation
Roergebakken Groenten
Pas d’évaluation
Pikante Kip met Kokosrijst
Pas d’évaluation
Frisse koolsalade
15min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Pas d’évaluation
Gyoza met kip en knoflook
45min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Pas d’évaluation
Risottata met kip en champignons
40min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min