Appareils et accessoires
Aalsterse Vlaai
Prép. 10min
Total 1h
10 porties
Ingrédients
-
speculoos250 g
-
peperkoek in stukken gesneden (2cm)300 g
-
halfvolle melk900 g
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestrooien
-
bruine suiker of kandijsiroop150 g
-
eieren2
-
kaneel1 tl
-
folie1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
88.9 mg
Protides
7 g
Calories
1356.9 kJ /
324.3 kcal
Lipides
7.6 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
3.6 g
Glucides
53.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Pas d’évaluation
No-Bake-Tiramisu-Taart
Pas d’évaluation
Vegan Lasagne met Linzen
Pas d’évaluation
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Pas d’évaluation
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Sacher taart
3h
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Pas d’évaluation
Quiche met Ricotta en Paprika
Pas d’évaluation
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Garnaalkroketten
Pas d’évaluation
Waterzooi van Kip
1h
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min