Appareils et accessoires
Omelet Caprese
Prép. 10min
Total 30min
6 portie
Ingrédients
-
eieren6
-
zout½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
water700 g
-
220 g pruimtomaten, gehalveerdkerstomaten gehalveerd220 g
-
buffelmozzarella in halve manen gesneden (0,5 cm)110 - 170 g
-
basilicumblad, vers met de hand gescheurd5 - 8
-
creme van balsamicoazijn om te besprenkelen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
414.9 mg
Protides
11.6 g
Calories
611 kJ /
146 kcal
Lipides
9.9 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
4.6 g
Glucides
2.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Groentesandwiches
Pas d’évaluation
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Pas d’évaluation
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Balletjes met dadels en noten
Pas d’évaluation
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Sushi tacos
1h
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1h 45min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Risottata met kip en champignons
40min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min