Appareils et accessoires
Aardappelen met Varkensribbetjes
Prép. 15min
Total 1h 30min
4 portie
Ingrédients
-
40 g olieolijfolie40 g
-
teentje knoflook3
-
varkensribbetjes in stukken gesneden (5-6 cm)500 g
-
olijfolie20 g
-
ui gevierendeeld150 g
-
wortelen in stukken gesneden (3 cm)100 g
-
rode paprika in stukken gesneden (3 cm)150 g
-
tomatenblokjes uit blik80 g
-
bier80 g
-
water500 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
laurierblad, gedroogd1
-
aardappel in blokjes (4-5 cm)700 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
185.4 mg
Protides
29 g
Calories
2523.2 kJ /
603.1 kcal
Lipides
35.7 g
Fibre
6.5 g
Graisses saturées
9.3 g
Glucides
41.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Pas d’évaluation
Pizza-Burrata
1h 40min
Rijst met Zeevruchten
Pas d’évaluation
Veelzijdige gladde soep
45min
Glutenvrije gevulde pepers
Pas d’évaluation
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Pas d’évaluation
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Hornazo
Pas d’évaluation
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1h
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Pas d’évaluation
Napolitaanse Pizza
Pas d’évaluation
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Pas d’évaluation