Appareils et accessoires
Sun-Dried Tomato Spaghetti
Prép. 15min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
shallot in pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle2 tbsp
-
dried red pepper flakes to taste¼ tsp
-
sun-dried tomatoes, in oil julienned4 oz
-
canned anchovies in oil4
-
dry white wine4 oz
-
water40 oz
-
dried spaghetti pasta12 oz
-
grated Parmesan cheese plus extra, shaved, to garnish2 oz
-
fresh basil leaves julienned, to garnish
-
fresh parsley chopped, to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
13 g
Calories
1544 kJ /
369 kcal
Lipides
11 g
Fibre
4 g
Glucides
51 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pasta Favorites
23 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Creamy Feta Dip
5min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30min
Cacio e Pepe
30min
Spaghetti Carbonara
40min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 15min
Cactus Cornbreads (Sopes) and Chicken
1h 10min
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Pesto Pasta Salad
30min
Mac and Cheese (TM7)
20min