Appareils et accessoires
Seafood Rice
Prép. 25min
Total 1h 25min
4 portions
Ingrédients
-
olive oil85 g
-
garlic clove1
-
medium sized squid trimmed, cut in pieces (2 cm)300 g
-
raw medium sized prawns8
-
200 g chicken stockwhite wine200 g
-
water350 g
-
fresh blue mussels cleaned500 g
-
yellow onions cut in pieces (2 cm)200 g
-
garlic cloves cut in slices2
-
ground paprika1 tsp
-
saffron thread1 - 2 pinches
-
food colouring½ tsp
-
canned crushed tomatoes50 g
-
choricero pepper pulp1 tsp
-
arborio rice300 g
-
salt1 - 2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
556.6 mg
Protides
34.2 g
Calories
2985.8 kJ /
713.6 kcal
Lipides
25.6 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
3.9 g
Glucides
74.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Our Kitchens are a Window to the World
40 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Onsen Eggs
50min
Steamed Pork Patty
Pas d’évaluation
White Tom Yum Seafood Noodles
1h
Salmon and Mushroom Rice
Pas d’évaluation
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Gising Gising
Pas d’évaluation
Stir Fried Potato Shreds
Pas d’évaluation
Spaghetti Vongole
40min
Hakka Yam Abacus
20min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1h 20min