Appareils et accessoires
Mediterranean octopus salad
Prép. 15min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
garlic clove1
-
red onion finely sliced¼
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
extra virgin olive oil55 g
-
red wine vinegar35 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
pitted Kalamata olives60 g
-
boiling water400 g
-
baby white potatoes cut into rounds (3 mm)300 g
-
dried bay leaf1
-
whole black peppercorns5
-
octopus tentacles500 g
-
cherry tomatoes halved200 g
-
roasted red capsicums sliced100 g
-
Lebanese cucumber diced1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
433 mg
Protides
14.5 g
Calories
939.6 kJ /
224.6 kcal
Lipides
11.3 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
16.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pistachio cream
15min
Roti John
30min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Basic Quinoa
35min
Browned beef mince
20min
Turkish borek with cacik
1h
Warming turmeric and ginger drink
10min
Creamy potato mash
30min
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
35min
Migas with Padrón Peppers
30min
Vegetarian Beehoon
25min
Nasi Lemak Basmati
30min