Appareils et accessoires
Honey cake
Prép. 40min
Total 49h 30min
16 portions
Ingrédients
Honey
-
honey (see Tips)250 g
Cake layers
-
walnuts100 g
-
caster sugar120 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
pouring (whipping) cream60 g
-
egg1
-
plain flour530 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
cocoa powder1 tsp
-
sea salt2 pinches
Rum
-
water120 g
-
rum30 g
Caramel icing
-
unsalted butter softened and cut into pieces270 g
-
tinned caramel (see Tips)400 g
Assembley
-
plain flour to dust
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
136 mg
Protides
6.8 g
Calories
2260.2 kJ /
540.2 kcal
Lipides
30.8 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
17 g
Glucides
60.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Celebration cakes
14 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Apple crumble meringue slice
2h 45min
Kormolas (Kulkuls)
3h
Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream
2h
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Apricot Raspberry Cheesecake
5h 30min
Yoyo slice
2h 30min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Poppy seed torte
5h
Keftedes (meatballs)
2h 30min
Ukrainian dressed herrings
1h
Charlotte Russe
3h