Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1000 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
- 200 g doongara rice, brown rinsed and drained (see Tips)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 120 g each)
- 2 garlic cloves, cut into thin slices
- 4 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp mirin
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice
- 300 g Chinese broccoli, stems and leaves separated and coarsely chopped
- 100 g snow peas
- 1 tsp sesame oil
- 2 spring onions/green onions, thinly sliced, to garnish
- 1 long red chilli, deseeded and thinly sliced, to garnish
- 1 lime, cut into cheeks, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1947.5 kJ / 465 kcal
- Protides
- 31.3 g
- Glucides
- 41.5 g
- Lipides
- 18.5 g
- Graisses saturées
- 5.3 g
- Fibre
- 6.5 g
- Sodium
- 84 mg
Recettes alternatives
Scallops and prawns with XO butter
50 min
Ginger Fried Rice
15 Min
Chinese-style chicken
25 min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55 min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35 min.
Blueberry, almond and fennel jam tart
3h 10min
Emu Stew (Mark Olive)
25 min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Chilli with rice
50 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50 min
French onion dip
45 min