Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1000 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
- 200 g doongara rice, brown rinsed and drained (see Tips)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 120 g each)
- 2 garlic cloves, cut into thin slices
- 4 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp mirin
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice
- 300 g Chinese broccoli, stems and leaves separated and coarsely chopped
- 100 g snow peas
- 1 tsp sesame oil
- 2 spring onions/green onions, thinly sliced, to garnish
- 1 long red chilli, deseeded and thinly sliced, to garnish
- 1 lime, cut into cheeks, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1947.5 kJ / 465 kcal
- Protides
- 31.3 g
- Glucides
- 41.5 g
- Lipides
- 18.5 g
- Graisses saturées
- 5.3 g
- Fibre
- 6.5 g
- Sodium
- 84 mg
Recettes alternatives
Chicken stock powder
6 Std. 35 Min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1sa 35 dk
Scallops and prawns with XO butter
50min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20 Min
Ossobuco with orange and fennel salad
2sa 45 dk
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6h 15min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Hearty Seafood Chowder
1h
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55 Min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min