Versions compatibles
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 180 g long grain rice or jasmine rice
- 1 tsp sea salt
- 150 g chicken breast, sliced into strips
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 pinches ground white pepper
- 1500 g water
- 5 tsp sesame oil
- 2 Chinese sausages (approx. 80 g), thinly sliced (see Tips)
- 8 - 12 fresh shiitake mushrooms (100 g), halved if large
- 1 spring onion/green onion, sliced, to garnish
- 2 tbsp fried shallots, to garnish
- red chilli oil, to drizzle (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1642.1 kJ / 392.5 kcal
- Protides
- 17.5 g
- Glucides
- 39.1 g
- Lipides
- 18.9 g
- Graisses saturées
- 5.6 g
- Fibre
- 2.1 g
- Sodium
- 896.8 mg
Recettes alternatives
Lamb tikka with spicy eggplant
Pas d’évaluation
Spiced meatball soup (Bakso)
Pas d’évaluation
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Kalguksu (chicken noodle soup)
1h 15min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Braised Rice Wine Fish
20min
Cantonese Steamed Fish
40min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Chicken Congee
1 Std. 30 Min
All-in-one chicken congee
35min