
Appareils et accessoires
Soto Betawi (Beef coconut soup)
Prép. 15min
Total 1h 45min
3 portions
Ingrédients
-
beef chuck steak cut in pieces (3 cm)500 g
-
Indonesian white spice paste room temperature100 g
-
white cardamom pods2
-
lemongrass bruised60 g
-
makrut lime leaves4
-
fresh salam leaves2
-
ground coriander½ tsp
-
Beef stock paste1 tsp
-
sea salt adjust to taste10 g
-
ground white pepper adjust to taste¼ tsp
-
water1200 g
-
potatoes cut in cubes (2 cm)200 g
-
full cream milk100 g
-
coconut milk100 g
-
tomatoes cut in cubes (2 cm), to serve2
-
ketjap manis to serve30 g
-
limau (limes), juice only, to serve2
-
emping cracker (melinjo cracker) to serve30 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
539.1 kcal /
2255.8 kJ
Protides
43.5 g
Lipides
23.4 g
Glucides
38.1 g
Fibre
4.1 g
Graisses saturées
11.5 g
Sodium
2196 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Indonesian
13 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande