Appareils et accessoires
Celery leaf gremolata
Prép. 5min
Total 5min
200 g
Ingrédients
-
celery leaves (approx. 100 g), washed and dried (see Tips)1 bunch
-
garlic cloves2
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
lemon zest only½
-
freshly squeezed lemon juice2 tbsp
-
extra virgin olive oil plus extra to cover50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 200 g
Sodium
507 mg
Protides
2.7 g
Calories
2046.4 kJ /
489.1 kcal
Lipides
50.2 g
Fibre
3.1 g
Graisses saturées
7.8 g
Glucides
10.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 Min
Gwinganna nut and seed bread
3 Std. 25 Min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 Min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1 Std.
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
55 Min
Gwinganna mushroom pâté
20 Min
White bean purée and anchovy on crostini
45 Min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15 Min
Vegan almond dip
5 Min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1 Std. 30 Min
Vegan fruity dream (TM6)
5 Min