Vegan Burgers

5.0 2 évaluations
Prép. 15min
Total 45min
10 portions

Ingrédients

  • flaxseeds
    35 g
  • walnuts
    75 g
  • onions cut in halves
    60 g
  • garlic cloves
    2
  • cooking oil plus extra for greasing and frying
    30 g
  • fresh button mushrooms
    225 g
  • fresh brown mushrooms
    225 g
  • cooked rice
    325 g
  • canned lentils drained
    175 g
  • panko breadcrumbs
    60 g
  • balsamic vinegar
    30 g
  • light soy sauce
    30 g
  • paprika
    ½ tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • burger buns
    8 - 10
  • vegan mayonnaise adjust to taste
  • Dijon mustard vegan, to taste
  • lettuce leaves to garnish
    8 - 10
  • tomatoes cut in slices, to garnish
    2
  • tomato ketchup adjust to taste

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 773.4 mg
Protides 18.7 g
Calories 2156.4 kJ / 515.4 kcal
Lipides 12.7 g
Fibre 6 g
Graisses saturées 1.7 g
Glucides 83.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...